Poronlihan Erikoisliike

Terveelliset ja laadukkaat poronlihatuotteet Turun Kauppahallista

Poronlihan Erikoisliike on toiminut Turun kauppahallissa vuodesta 1969 alkaen. Nykyiseltä nimeltään Poronlihan Erikoisliike Heinoset Oy toimii läheisessä yhteistyössä Lihaliike Reino Jokisen kanssa. Aivan vierekkäin toimivat lihaliikkeet täydentävät toisiaan ja muodostavat laadukkaan ja kattavalla valikoimalla varustetun lihakeitaan Turun ydinkeskustaan ja Turun kauppahalliin.

Poronlihan Erikoisliikkeen tarjontaan kuuluvat monipuoliset poronliha-, riista- ja näiden jalosteiden valikoimat. Meiltä saat esimerkiksi

  • poro- ja riistamakkarat
  • poroleikkeet
  • kylmäsavuporoa
  • lämminsavuporoa
  • poro- ja riistapateet

Hyvän lisän tuovat muut lapinherkut, kuten kauden ravintorikkaat marjat lakoista puolukoihin sekä kuivatut sienet sesongin mukaan.

Poronliha on rakenteeltaan hienosyistä ja vähärasvaista. Se on mureaa ja helposti kypsyvää, ja varsinkin syksyinen poronliha on erityisen vitamiinipitoista. Eksoottisen, ainutlaatuisen ja ympäri maailman tunnetun herkun poronlihasta tekee myös sen aito riistan maku, jota ei pidä peittää liialla maustamisella.

Laajennettu ja nykyaikainen myyntiosastomme mahdollistaa poronlihatuotteiden laajan, ympärivuotisen tarjonnan. Tavoitteena on henkilökohtaisen palvelun lisäksi tarjota asiakkaille aina terveellisiä, hyvänlaatuisia ja maukkaita tuotteita.