Tervetuloa monipuolisten lihaherkkujen pariin lihaliikkeeseemme Turun Kauppahalliin

Ota yhteyttä

Lihaliike Reino Jokinen toimii perinteikkäässä Turun Kauppahallissa aivan Turun ydinkeskustassa. Liki 30-metrinen lihan ja lihajalosteiden palvelutiskimme sijaitsee Eerikinkadun puoleisessa päädyssä.

Lihaliike Reino Jokinen toimii tiiviissä yhteistyössä kaikkien lihantoimittajiensa kanssa. Näin ollen varmistamme tuotteidemme hyvän laadun.

Me uskomme, että lihan ja lihatuotteiden tulee olla:

  • oikein käsiteltyä

  • puhdasta ja terveellistä

  • hyvänmakuista.

Lue lisää yrityksestämme
Hyväksy evästeet katsoaksesi tämän videon.

Lihajalostepuolella teemme yhteistyötä usean eri jalostajan kanssa, jotta liha-alan tarjontamme olisi mahdollisimman laajaa. Meiltä löytyy myös Lihaliike Reino Jokisen oma tuoteperhe, jota on kehitelty Reiskan makkaroiden sekä Jokisen palvituotteiden muodoissa. Tuotteet on otettu hyvin vastaan ja niitä kehitellään jatkuvasti.


Panostamme lihavalikoimassamme suomalaisuuteen, ja suurin osa lihatuotteistamme onkin kotimaista. Palvelutarjontaamme kuuluu myös Euroopasta tuotuja erikoistuotteita, kuten Serrano- ja Parmankinkut, italialaiset salamit, Espanjan chorizot sekä Saksan olutmakkarat ja salamit. Olet oikein tervetullut tutustumaan korkealaatuisiin lihatuotteisiimme, jotka olemme huolella valinneet lihatiskimme tarjontaan. Voit myös ottaa meihin yhteyttä Yhteystiedot-sivumme lomakkeen kautta.

Yhteydenottokuvake

Lihatuotteiden vähittäismyyntiä perinteikkäässä Turun Kauppahallissa yli 80-vuotisella kokemuksella.

Ota yhteyttä