Vähittäismyynti

Tervetuloa monipuolisten lihaherkkujen pariin lihaliikkeeseemme Turun Kauppahalliin

Lihaliike Reino Jokinen toimii perinteikkäässä Turun kauppahallissa aivan Turun ydinkeskustassa. Liki 30-metrinen liha- ja lihajalosteiden palvelutiskimme sijaitsee Eerikinkadun puoleisessa päädyssä.

Lihaliike Reino Jokinen toimii tiiviissä yhteistyössä kaikkien lihantoimittajiensa kanssa. Näin ollen varmistamme tuotteidemme hyvän laadun.

Me uskomme, että lihan ja lihatuotteiden tulee olla

  • oikein käsiteltyä

  • puhdasta ja terveellistä

  • hyvänmakuista

Lihajalostepuolella teemme yhteistyötä usean eri jalostajan kanssa, jotta liha-alan tarjontamme olisi mahdollisimman laajaa. Meiltä löytyy myös Lihaliike Reino Jokisen oma tuoteperhe, jota on kehitelty Reiskan makkaroiden sekä Jokisen palvituotteiden muodoissa. Tuotteet on otettu hyvin vastaan ja niitä kehitellään jatkuvasti.

Panostamme lihavalikoimassamme suomalaisuuteen ja suurin osa lihatuotteistamme onkin kotimaista. Palvelutarjontaamme kuuluu myös Euroopasta tuotuja erikoistuotteita, kuten Serrano- ja Parmakinkut, italialaiset salamit, Espanjan chorizot sekä Saksan olutmakkarat ja salamit.

Olet oikein tervetullut tutustumaan korkealaatuisiin lihatuotteisiimme, jotka olemme huolella valinneet lihatiskimme tarjontaan. 

Voit myös ottaa meihin yhteyttä oheisen lomakkeen kautta.

Tai yhteydenottolomakkeemme kautta täältä.