Poronlihan Erikoisliike

Ota yhteyttä

Terveelliset ja laadukkaat poronlihatuotteet Turun Kauppahallista. 

Poronlihan Erikoisliike on toiminut Turun Kauppahallissa vuodesta 1969 alkaen. Nykyiseltä nimeltään Poronlihan Erikoisliike Heinoset Oy toimii läheisessä yhteistyössä Lihaliike Reino Jokisen kanssa.

Aivan vierekkäin toimivat lihaliikkeet täydentävät toisiaan ja muodostavat laadukkaan ja kattavalla valikoimalla varustetun lihakeitaan Turun ydinkeskustaan ja Turun Kauppahalliin.

Poronlihan Erikoisliikkeen tarjontaan kuuluvat monipuoliset poronlihan, riistan ja näiden jalosteiden valikoimat. Meiltä saat esimerkiksi:

  • poro- ja riistamakkarat

  • poroleikkeet

  • kylmäsavuporoa

  • lämminsavuporoa

  • poro- ja riistapateet.

Hyvän lisän tuovat muut Lapin herkut, kuten kauden ravintorikkaat marjat lakoista puolukoihin sekä suolatut sienet sesongin mukaan.

Yhteystietomme

Poronliha on rakenteeltaan hienosyistä ja vähärasvaista. Se on mureaa ja helposti kypsyvää, ja varsinkin syksyinen poronliha on erityisen vitamiinipitoista. Eksoottisen, ainutlaatuisen ja ympäri maailman tunnetun herkun poronlihasta tekee myös sen aito riistan maku, jota ei pidä peittää liialla maustamisella.

Laajennettu ja nykyaikainen myyntiosastomme mahdollistaa poronlihatuotteiden laajan, ympärivuotisen tarjonnan. Tavoitteena on henkilökohtaisen palvelun lisäksi tarjota asiakkaille aina terveellisiä, hyvänlaatuisia ja maukkaita tuotteita.

Yhteydenottokuvake

Turkulaisen Poronlihan Erikoisliikkeen valikoimista löydät korkealaatuiset poronliha- ja riistatuotteet sekä muita Lapin herkkuja.

Ota yhteyttä